Вітаємо отця-ректора прот. Петра Жука з уродинами!

Вітаємо отця-ректора прот. Петра Жука з уродинами!
Червень 17 07:46 2019 коментарів 1523 переглядів

Сьогодні, 17 червня, свої уродини святкує ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії прот. Петро Жук. Із цієї нагоди вся семінарійна спільнота вітає отця-ректора!

Всесвітліший отче, прийміть від нас щиру подяку за відповідальне і непросте служіння, яке Ви звершуєте. Керівництво семінарією – особливе покликання, адже від нього великою мірою залежить належний рівень підготовки кандидатів до священства. Формація майбутніх душпастирів, яка є багатовимірною, вимагає великої і клопіткої праці. Тому нехай Святий Дух повсякчасно допомагає Вам у проводі семінарією, підтримує, скріплює і надихає. Хай Господь Бог обдаровує Вас усіма необхідними благами для здійснення Вашого служіння на більшу Божу славу, на добро нашої Церкви та українського народу.

Отче-ректоре, бажаємо Вам великої радості та Божого миру, добра та любові. Хай Господь наш Ісус Христос щоденно благословляє Вас, а Пречиста Діва Марія покриває своїм святим омофором та неустанно заступається за Вас на многая і благая літа!

Спільнота КТДС